Met knikkende knieƫn ben ik naar zijn huis gereden. Ik was erg gespannen en wist me geen houding te geven. Eenmaal aangekomen stond hij me op te wachten en te roken. Hij gaf me kus op mijn mond en ik liep voor hem naar binnen. Bood me wat te drinken aan en kwam naast me zitten op de bank. Ik voelde me erg ongemakkelijk en speelde wat met mijn telefoon. Deze trok hij uit mijn handen en begonen intens te zoenen. Daarna was alle spanning verdwenen. Ik gleed met mijn handen over zijn lijf en opende zijn broek. Ik begon hem te pijpen. En ondertussen maakte hij mijn borsten bloot. Hij gebaarde mij overeind te komen en boven op hem te zitten. Ik bereed zijn heerlijke lul. We begonnen beide steeds losser te worden en hij duwde mij van zich af en pakte me bij mij hand en liep richting slaapkamer.

Eenmaal daar aangekomen waren de remmen los we scheurde elkaars kleding van het lijf en neukte op alle mogelijke posities. We kwamen heerlijk klaar en knuffelde en zoende nog wat. Daarna ging ik weer op huis aan. Onderweg naar huis stopte ik en stuurde hem een berichtje of hij spijt had… Ik zag meteen dat hij aan het type was… zijn antwoord nee.. Ik bloosde. Ik stuurde hem dat ik ook geen spijt had en het fijn vond.

De volgende dag begonnen we weer te appen ik stuurde een foto met mijn hand in mijn Slipje met de tekst… nog aan het nagenieten van gisteren… hoopte hem niet af te schrikken… Maar kreeg al een app terug met de tekst.. jeetje wat ben je toch een geile donder… was debby (zijn vriendin) maar meer zoals jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *