Haar hand gleed in de mijne en samen liepen we rustig naar het hotel. In de lift kroop ze tegen me aan en begon ze me te zoenen. Ik voelde haar mond, haar tong, haar handen. Abrupt stopte het toen we op de 5e verdieping waren aangekomen. Verward liepen we naar de kamer. Ik opende de deur en ongeduldig liepen we naar binnen. We zetten onze spullen weg en ze duwde me ongeduldig op het bed. Heftig begon ze me te zoenen, de opwinding was heftig. Ik trok haar op mijn schoot en voelde haar beweging, haar handen begonnen de knoopjes van mijn shirt stuk voor stuk te openen. Ik trok haar trui over haar hoofd en in een beweging trok ik haar shirt open. Haar borsten, verpakt in een rode BH, wezen mijn kant op, ze wist hoe mooi ik ze vond. Mijn mond kuste ze over de stof, haar tepel stond al stijf De shirts gingen uit en vielen op de grond. Haar BH volgde snel. Ik keek haar aan, terwijl mijn handen haar borsten vond. Ik streelde ze zachtjes terwijl mijn mond haar mond vond. Haar handen zette ze achter zich neer, haar borsten mijn kant op gericht. Ik voelde hoe de tepels harder werden onder de streling van mijn hand. Onze ademhaling versnelde… Ze ging iets verzitten en ze opende haar broek. Tergend langzaam stroopte ze hem naar beneden, terwijl ze plagend van het bed stapte. In alleen haar slipje stond ze voor me, haar handen in haar zij, haar borsten stevig en strak. Deze aanblik maakte me knettergek, en zonder na te denken, trok ik mijn broek uit en gooide deze naast de hare. Schrijlings kwam ze op me zitten, haar ogen vonden de mijne Ze zette haar handen op mijn borst en mij aankijkend, begon ze te bewegen. Haar ademhaling veranderde, ik voelde mijn opwinding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *